Flodin förlänger
2015-03-31 18:26

Till vår stora glädje har publikfavoriten Hampus Flodin idag tecknat ett nytt kontrakt med Malmhaug KFUM.


”Det är en stor pusselbit som fallit på plats idag! Hampus var oerhört viktig för vår serieseger, han var vår assisterande kapten och förutom de egenskaperna bidrog han med 66 poäng (varav 46 mål) på 19 matcher. Han är en spelare som vi kommer att bygga laget kring”, säger sportchef Robert Göransson. 

 

”Jag väljer att följa med Malmhaug upp i div 1 och delar föreningens uppfattning om att vi ska bli ett stabilt div 1-lag nästa säsong. Det är duktiga spelare på väg in som kan både komplettera och spetsa det lag vi redan har och jag ser fram emot ännu en rolig säsong i Malmhaug”, säger huvudpersonen själv.


Hampus har skrivit på för ytterligare två säsonger.

Lagkaptenen visar vägen!
2015-03-26 13:44

Vi har idag den stora glädjen att meddela att lagkapten Andreas Björborn förlänger sitt avtal med Malmhaug KFUM med ytterligare två år. Han visar därmed vägen för övriga spelare i vår comeback på elitnivå i division 1.

 

Andreas är en oerhört viktig spelare för oss med sitt ledarskap, sin vinnarskalle och sitt hårda arbete. Han är en duktig kapten som uppträder mycket proffsigt och ställer krav på sin omgivning. Det är glädjande att denna pusselbit är klar för fortsatt spel, det visar det stora hjärta som Andreas har för föreningen” säger sportchefen Robert Göransson.

 

Det har varit några andra klubbar som visat intresse för mig, men det har aldrig varit aktuellt att byta. Jag har ett stort Malmhaug-hjärta och kan inte se mig själv spela någon annanstans. Malmhaug har en stor ungdomsverksamhet med många spännande talanger som inom några år kommer att ta steget in i A-laget, och som lagkapten ska det bli spännande att hjälpa till i den inslussningen”, säger Andreas själv.

 

Förutom Andreas har även den löpstarke och defensivt nyttige backen Demijan Panic förlängt med två år och vi hoppas inom kort kunna presentera ytterligare pusselbitar i vårt lagbygge.

Herrlaget klart för Div 1
2015-03-16 18:00
Herrarna är nu klara för spel i div 1 kommande säsong efter segern hemma mot Hjärnarp IBK med 16-8

Stort GRATTIS 
Avgörande match för herrarna!
2015-03-10 10:46
Herrlaget har efter en turbulent start på säsongen fått ihop bitarna på ett bra sätt och har nu satt sig i ett läge där direkt comeback till div 1 är nära. På söndag spelar man säsongens sista match, och en vinst ger serieseger och avancemang.

För motståndet står Hjärnarp som slåss för nytt kontrakt, så det är mycket som står på spel och det lär bli en spännande match! Se till att vara på plats och hjälpa laget, de behöver dig!


Malmhaug H2 - Hjärnarp
Söndag 15/3 kl 18.00
Kulladals sporthall
Damerna tog första segern!
2015-02-16 16:38
Våra damer tog i lördags sin första seger (ja, sina första poäng överhuvudtaget) i denna division 1-sejour då man fullt rättvist besegrade Warberg med 4-2. Man har kämpat på hela säsongen och varit nära ett par gånger och nu gick det äntligen vägen.

Man gjorde en bra match med fint vårdande av bollen, kreativt anfallsspel, fantastiskt målvaktsspel och framförallt ett oerhört hårt jobb. Efter 4-0 en bit in i tredje perioden såg man ut att tänka på att segern var nära och det resulterade i passivitet och total dominans av Warberg. WIC reducerade två gånger om men närmre än så kom man aldrig utan vilt jubel utbröt efter slutsignalen.

Stort grattis!

Flickor 14 som var sargvakter under U.19
2015-02-08 12:41
Flickor 14 tillsammans med U19 landslaget
 
Nyheter från våra lag