Fruktade 99:or väljer att fortsätta!
2016-05-08 20:03
Vi är otroligt glada att dessa fyra vill vara med på vår satsning med ett framgångsrikt JAS-lag. Alla fyra har fått ett A-lagskontrakt och kommer på allvar att hota våra seniorer om en startplats i ett intressant H1-lag säsongen 2016/17.

Simon Lindblad, som anslöt till Malmhaug KFUM JAS i fjol, har imponerat på oss och vi spår en lysande framtid för honom. Med spel i ett grymt JAS-lag samt genom att ha krigat till sig spel i H1 har Simon utvecklats i raketfart. 

Mattias Valtonen-André är även han en väldigt intressant spelare. Mattias har kapacitet att ta sig väldigt långt, bara han själv vill. Även Mattias har fått speltid i Malmhaug KFUMs seniorlag under vintern och våren och detta bådar gott för framtiden.

Nils Rasmusson är en underbar back att beskåda. Nils har en blick för spelet som få backar har och han är ett ständigt hot för våra motståndare. Nils är en viktig kugge för både vårt fina JAS-lag men han kommer även att vara en intressant lirare att se i H1.

Liam Osterman, som har varit årets JAS-series mest hårdjobbande spelare, kommer vara en väldigt viktig pusselbit i JAS-laget. Liam gjorde det så bra i fjol så även han har erbjudits ett A-lagskontrakt.
Patrik och Lucas kör vidare och stärker vår satsning på ungt!
2016-05-08 20:02
Att Patrik Rosenqvist valt att köra vidare gör oss väldigt glada. Patrik har varit en central spelare för vårt duktiga JAS-lag, men han har även under vintern och våren tagit en startplats i Malmhaug KFUMs seniorlag som spelar i H1. 

Lucas Adolfsson har många kvalitéer. Lucas, som i grunden är en forward, sadlade om till en backplats i fjol. Lucas, som spelar i JAS och H1, är en framtidsback som spelar en modern innebandy. Han har ett fruktat skott som gör många avundsjuka.

Patrik och Lucas, som båda är 98:or, kommer att vara otroligt viktiga för vårt satsande JAS-lag som har ambitioner att nå Innebandyfesten säsongen 2016/17.
Bröderna Norlund väljer att fortsätta i Malmhaug KFUM!
2016-05-07 09:24

Viktor Norlund, född -97, var redan under fjolåret en viktig kugge i H1 och JAS. Detta år kliver Viktor in i en ren seniorroll och kommer att bli otroligt viktig för fortsatta framgångar i H1. Vi ser Viktor som en nyckelspelare och han kommer att vara en jobbig nöt att knäcka för våra motståndare.

Hugo Norlund, som är 99:a, har gått från klarhet till klarhet under säsongen 2015/16. Hugo är en otroligt lurig och teknisk forward som kommer ge publiken i Kulladal valuta för inträdet. Hugo är en notorisk målskytt i JAS-laget och kommer på allvar att visa att han ska ta en startplats i H1 i år.

Vi i Malmhaug KFUM är otroligt glada för att båda dessa killar valt att fortsätta, speciellt nu när vi siktar på att föryngra truppen från de egna leden. Det kommer att bli en fröjd att se dem på planen framöver.

Fler spelare kommer att presenteras under dagen.

Malmhaugstrio klar för comeback!
2016-05-04 16:33
Helene Haagjon, Louisa Persson och Rebecca Tiljander gör comeback i Malmhaug!
Malmhaugs damlag fortsätter bygga för ett slagkraftigt lag säsongen 16/17 och som ett led i detta har man nu gjort klart med ytterligare tre spelare. Det är närmre bestämt Louisa Persson, Helene Haagjon och Rebecca Tiljander som alla tre är klara för comeback. 

Louisa Persson är en stabil och passningssäker back med sina spetskvaliteter i det fysiska spelet. Hon har alltid varit Malmhaug trogen och vi är glada att hon efter ett kortare uppehåll som säsongsarbetare i Sälen återigen väljer att spela med oss. 

Helene Haagjon ansluter till laget efter att den gångna säsongen haft ett uppehåll från innebandyn på grund av graviditet. Helene är en urstark försvarsspelare som sällan eller aldrig går förlorande ur en närkamp, hennes inställning och vinnarskalle är av sällan skådat slag. 

Rebecca Tiljander är en energispelare som gärna sprider glädje om och kring sig. Rebecca är snabb och väljer gärna att sätta sina medspelare i bra läge istället för att själv avlossa bössan. En riktig framspelare med andra ord. Rebecca arbetar för närvarande i London som Au pair men ansluter till laget i sommar.

Klara nyförvärv Malmhaug KFUM:

Josefin Karlsson, back från Sävsjö
Kicki Lerstorp, forward från Gårdarike
Erika Levenius, målvakt från Malmö FBC U
Denice Darcy, forward från FC Helsingborg/Malmhaug 
Emmy Nilsson, forward från IBK Lund


Emmy återvänder till Malmhaug
2016-05-01 19:26
Emmy är tillbaka i Malmhaug efter en säsong i IBK Lund!
Först och främst, stort välkommen tillbaka! 
Tack så mycket!

Du har bestämt dig för att komma tillbaka till Malmhaug fullt ut efter att föregående säsong spelat i IBK Lund (div1) med en liten sejour hos oss andra halvan av säsongen genom en dubbellicens! Varför valde du att komma tillbaka?
Jag trivdes alltid väldigt bra i Malmhaug och det är ett härligt gäng. Jag kände att det var ett beslut som var rätt för att hitta tillbaka lite till mig själv och min innebandy.

Vilka styrkor har du utvecklat under tiden i IBK Lund som vi kan få se prov på under kommande säsong i Malmhaug?
Jag har blivit betydligt bättre i mitt försvarsspel och att jag har blivit lite snabbare och noggrannare i mina beslut. 

Du har representerat FC Helsingborg tidigare och som ovan nämnt IBK Lund senast, två lag som kommer vara seriekonkurrenter. Hur känner du inför dessa möte med dina gamla lagkamrater?
Såklart speciellt, många kända ansikten i båda lagen. Men det kommer bli tuffa och väldigt roliga möten med mycket känslor. Men det är som vilken annan match som helst, gäller att fokusera på matchen och ta sitt ansvar. 

Hur ser du på våra chanser i kommande säsongs seriespel?
Jag tror våra chanser är bra. Det blir en tuff serie med många duktiga lag och spelare. Men med en bredare trupp detta året så har vi väldigt bra chanser att hamna i toppen. 

Vilken spelare tror du kommer överraska på försäsongen och chocka hela pildammsparken?
Oj svår fråga, var och en kommer att lyfta sig på sitt sätt. Men Ottern är en jävel i spåret och nu när hon gör några hundratals situps varje dag så tror jag hon kommer att leverera på topp. Sen har ju Bina börjat på crossfit (hört att det är inne nu) så hon är ju riktigt biff, iaf bicepsen. 😉💪🏼

Slutligen, hur många fullträffar får vi se från din klubba?
Haha oj, några får vi hoppas. Ska hitta tillbaka till min kära unihoc klubba som har fått vila nu men är redo för några fullträffar eller härliga assister.
Poängligavinnare klar för Malmhaug!
2016-04-25 20:52
Kicki Lerstorp spelar nästa säsong i Malmhaug KFUM!
Nu har vi glädjen att kunna presentera nyförvärv nummer fyra till damerna. Det är Kicki Lerstorp, poängligavinnaren i division 3 södra som ansluter till laget efter spel i Gårdarike IBK.  Såhär säger tränare Mattias Hellman om nyförvärvet "Kicki Lerstorp är en stabil tvåvägsspelare som kommer från Gårdarike där hon varit poängdrottning de senaste säsongerna. Hon är en spelare med rätt inställning både på och utanför plan. Vi tycker det skall bli spännande att få se Kicki i Malmhaugs tröjan den kommande säsongen."


Hej och välkommen till Malmhaug KFUM! 
Hej, tack så mycket!

Varför föll valet på just oss som din nästa förening att representera?
Jag har spelat innebandy i 3 år, och har utvecklats väldigt mycket sen jag började. Jag skulle vilja ha nya utmaningar och testa min utvecklingsförmåga. Jag hoppas att Malmhaug är rätt klubb för det, då även ni visat intresse för mig och min spelstil.

Du kommer närmst från Gårdarike Innebandy i division 3 där du vann poängligan fördelat på 14 mål och 9 assist på endast 12 matcher. Vad tror du krävs av dig för att fortsätta din fina poängskörd en divison högre upp?
Ja, det var ett grymt år! Jag vet att i Malmhaug kommer jag att få bättre medspelare och konkurrensen kommer att vara tuff. Samtidigt vet jag också att motståndet kommer att vara bättre. Men vad klubben kommer kräva av mig vet jag inte. Jag kommer att fortsätta vara den lagspelare jag är och hoppas på att det ger utdelning i tabellen, självklart hade det varit roligt om jag är en av dem som får bidra med något mål och assist och få komma med i toppen av poängligan, men jag blir glad för 3e assister också. 

Hur skulle du vilja beskriva dig själv som innebandyspelare och person för oss som inte känner dig?
Som person är jag öppen, ärlig, framåt, generös, omtänksam. Min sämsta egenskap är nog envis, men jag är ganska nöjd med det med! Jag ger mig inte om jag vet att jag har rätt, och jag har ofta rätt. Annars är jag för det mesta positiv och får ofta höra att jag ger andra energi, jag är en bra lyssnare så som på och utanför planen. Som innebandyspelare skulle jag nog beskriva mig som en tvåvägsspelare. Förra och enda säsongen spelade jag som center och där har jag verkligen trivts. Jag spelar på min vilja och spelförståelse. Jag är och har alltid varit en matchmänniska. När det är match ger jag allt och jag är den som alltid försöker lyfta laget och peppa. Jag gillar närkamper och tufft spel, och det är alltid en härlig känsla när bollen går i mål!

Vad kommer du tillföra laget kommande säsong?Förhoppningsvis kommer jag att bidra med ny och positiv energi, driva laget framåt och vinna matcher med hjälp av min vilja.

Hur ser på ditt nya lags chanser i kommande säsongs seriespel?
Förra säsongen kom Malmhaug på en femte plats med 11p efter seriesegrarna Röke. Malmhaug gjorde drygt 100 mål, men släppte också in lika många. Om vi kan fortsätta göra minst lika många mål och försöka hålla tätt bakåt tror jag absolut att vi har goda chanser att avancera uppåt. Om vi inte skulle det, så kan vi säkert ställa till det och göra det svårt för andra lag.
Nyheter från våra lag
Herrar, 22/06 15:23 
Pojkar 00, 05/05 12:53