Ledarstaben utökas!
2015-05-04 20:56
Efter att ett antal nya spelare anslutit meddelade idag sportchef Robert Göransson att även ledarstaben får nytt blod. Innebandyprofilen Patrick "Sparven" Gillsin har nämligen skrivit på för Malmhaug. "Vi behövde få in fler ledare kring herrlaget och vi är mycket nöjda med att det blev "Sparven", då han besitter stor innebandykunskap och är en väldigt trevlig kille", säger Göransson.

"Att Patrick kommer in som tränare ser jag som ett starkt nyförvärv för oss. Hans sinne för matchcoaching och hans förmåga att lyfta spelare individuellt kommer att lyfta vårt lag ett par snäpp. Jag och "Sparven" känner dessutom varandra väl sen tidigare och jag ser framemot en spännande säsong tillsammans", säger tränare Alexander Holmqvist.

"Sparven" kommenterar själv: "Jag valde Malmhaug för att jag tror på den seriositet som föreningen visar. Truppen ser intressant och bra ut och detta blir en utmaning för mig själv eftersom div 1 är ett snäpp högre än var jag tidigare varit. Då jag tränade Gårdarike ifjol har jag bra koll på Malmhaug och ser en spännande utveckling i laget, detsamma gäller även för junior- och ungdomsverksamheten. Att jag har tränaruppgiften tillsammans med Alexander ser jag som positivt då vi tidigare har funnits i samma förening och vi har samma tankar och idéer om hur innebandy ska spelas."

Vi välkomnar "Sparven" in i herrlaget och önskar honom lycka till med kommande säsong!
 
SSL-rutin till Malmhaug!
2015-04-26 12:34
Några av er såg det kanske redan igår när Höllviken avtackade honom på sin hemsida, Julian Nihlén har skrivit på för Malmhaug!

Sportchef Robert Göransson: "Det är en mycket vass spelare som nu skrivit på, han spelade en hel del i SSL och gjorde bl.a. två mål. Julian kommer att bli en ledande spelare för oss och förhoppningsvis producera mycket poäng. Han är fortfarande bara 21 år och med rätt omgivning kan det explodera ordentligt i div 1." 

"Det ska bli riktigt kul och spännande att komma in i en förening som är på uppgång, jag tror att vi har riktigt goda chanser att etablera oss i div 1. Det ska bli roligt att lära känna nya spelare både på och utanför planen. Jag fick inte spela så mycket på slutet i Höllviken och här i Malmhaug hoppas jag få en större roll och på det sättet kunna bidra med allt jag lärt mig under min tid i Allsvenskan och SSL.", säger Julian själv.

För Julian, som spelat hela sin karriär i Höllviken, var detta givetvis ett stort beslut att ta. Vi är väldigt glada och hälsar honom varmt välkommen till Malmhaug! 

Vi vill också passa på att tacka Höllvikens IBF och dess sportchef Peo Stjernqvist för ett mycket gott samarbete!
Ny målvakt klar
2015-04-25 14:01
Max Wannö Sundberg har bestämt sig för att tillhöra Malmhaug-truppen under den kommande säsongen. "Vi är glada att få tillbaka Max till föreningen. Han är rutinerad, träningsvillig och en bra kille att få in i gänget", säger sportchef Robert Göransson.  Max själv säger: "Det ska bli riktigt roligt att få tillhöra Malmhaug igen, det är ett härligt gäng och en trevlig förening att vara i. Målvaktsmässigt blir det en härlig utmaning för mig som jag ser fram emot med stor glädje."

Max kommer närmast från spel i div 3-laget Tygelsjö och vi hälsar honom välkommen tillbaka till Malmhaug!

Robban förlänger
2015-04-18 12:42
Det är en hektisk tid för tillfället men nu är det klart att Robert Liljedahl förlänger sitt kontrakt med Malmhaug. 
"Robban växte mer och mer under förra säsongen. Han är en rivig och tuff back som jobbar hårt och har ett bra skott. Dessutom bidrar han stort till den härliga stämningen vi har här i Malmhaug", säger sportchef Robert Göransson.

Robban kommenterar: "Jag har haft en kanonsäsong i Malmhaug och det ska bli riktigt roligt att fortsätta minst två säsonger till. Nu ska vi dessutom spela i division 1 vilket blir en härlig utmaning för mig."

Nu tar vi helg men vi hoppas kunna presentera ytterligare några spelare kommande vecka.
Strömberg tror på Malmhaug
2015-04-16 22:45
Vi har idag glädjen att presentera Simon Strömberg som skrivit på ett 3-årskontrakt med Malmhaug. Han kommer närmast från Höllvikens IBF.
"Det ska bli en härlig utmaning att gå till Malmhaug, de satsar hårt denna säsongen och det ska bli kul att vara med i denna satsning. Jag tror verkligen att vi kommer bli ett stabilt lag i div.1. Vi har ett bra lag med mycket spets och bredd. Jag ser fram emot att träffa laget och dra igång med träningarna!"

Sportchef Robert Göransson kommenterar det senaste nyförvärvet:
"Jag är väldigt glad idag då Simon skrivit på, jag har följt honom i många år och han är en spelare som alltid utmärkt sig väldigt positivt i pojk- och juniorlagsspel, bland annat i Skånelaget. Simon är trots sin unga ålder en riktig ledartyp på banan och han imponerar med sitt spelsinne och sitt vassa skott. Nu har han dessutom tillhört ett SSL-lag en hel säsong och lärt sig mycket av det. Han har inte fått så mycket speltid som han önskat i SSL men det kommer han att få hos oss och det ska bli oerhört roligt att få följa hans utveckling i den röda tröjan."

Vi hälsar Simon välkommen till Malmhaug och passar samtidigt på att tacka Höllviken för ett mycket gott samarbete!
Roos förlänger
2015-04-14 21:33
Idag blev det klart att Henrik Roos förlänger med Malmhaug och han längtar redan till nästa säsong. ”Jag kan knappt bärga mig, det ska bli fruktansvärt roligt att lira div 1 nästa säsong och fortsätta det vi påbörjat i år”, säger Henrik.

Den hårt jobbande centern blir en viktig kugge i laget. ”Han är en mycket duktig spelare som jobbar hårt, har bra attityd och är inte alls oäven med målskyttet. Vi bygger laget på fart och intensitet och det gör att denna förlängning var prioriterad”, säger sportchef Robert Göransson.
Nyheter från våra lag
Pojkar 06, 30/04 06:44 
Pojkar 04/05, 14/04 22:08 
Pojkar 00, 13/04 21:34 
Pojkar 99 , 12/04 16:56 
Pojkar 99 , 12/04 07:49